top of page
ProfilePictureBruno.jpg

OVER EASYWEBS.BE

Uw noden:

Bij EasyWebs.be begrijpen we dat verandering niet altijd gemakkelijk is. Maakt het digitale reeds deel uit van uw organisatie ? Vindt u dat dit misschien zo wel zou moeten zijn om mee te kunnen of om net dat streepje voor te hebben op andere gelijkaardige spelers op uw werkterrein ? Een website laten maken, webdesign of een online shop aan het overwegen ?

Geen tijd ? Geen digitale kennis ? Geen geld voor ?

Uw dienstverlener:

Al jaren ben ik gepassioneerd bezig met diensten en producten in de markt te zetten voor het werk, zowel via traditionele 'offline' kanalen als ook de digitale ofwel 'online' kanalen. De microbe van het maken en beheren van websites had me helemaal goed te pakken sinds ik zelf hiermee begonnen ben voor mijn eigen hobby een paar jaar geleden.   Al doende leerde ik mezelf hoe een website eenvoudig kan gemaakt en beheerd worden. Ook ontdekte ik de kracht van digitaal adverteren en volgde ik de vorige paar jaar extra cursussen in digitale marketing, optimalisatie en webdesign.

Al snel was ik er volop mee bezig en hielp ik hier en daar al wat kennissen en vrienden met het opzetten of beheren van hun website zonder dat dit ingewikkeld moet zijn. Laten we het vooral eenvoudig houden en niet met moeilijke termen gaan gooien. (HTML, CMS,SEO,..)  

Oplossingen voor U:

Gewoon een mooie en goede website als extra uitstalraam voor uw onderneming, als extra winkel voor u als zelfstandige en/of als communicatiekanaal naar uw klanten of de leden en geïnteresseerden van uw vereniging, u beslist.

Neem gerust contact op en we bekijken samen wat u wilt bereiken en hoe ik u hier eventueel bij kan helpen.

Mail of bel ons nog vandaag.

Meer over ons: Over
bottom of page